Bugün sabaha karşı oğlak burcunda oluşan dolunayla birlikte, iş konularımız önem kazanmaya başlayacak. Aile ve iş ilişkilerimizi bu dolunay dengede tutumaya çalışalım. İlişkilerimize pratik ve biraz da melankolik yaklaşabiliriz. Farklı görüşmeler, yeni teknikler, fikirler yine bu Perşembe daha çok ilgimizi çekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, maceraperest, araştırmacı, zeki bir insansınız. Çok yönlü olmanız hayatınızda bir çok deneyim yaşayacağınızın göstergesi. Profesyonel bir alanda başarı kazanmaya meyillisiniz. Yalnız ruhunuzun macerperest yanlarını kontrol altına almalı, sizi sevenleri üzmemelisiniz. Bu sene ilişkiler hayatınızda önemli olacak ama farklı ve eğlenceli bir yıl geçireceksiniz.




Koç Burcu: Dolunay, kariyer ve iş hayatınızda istediğiniz bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir. Ya da iş hayatınızda veya toplum önünde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. Satış, reklam, iletişime yönelik işlerinizin peşini bu aralar bırakmayın.




Boğa Burcu: Dolunayla beraber uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız haberler de sizi keyiflendirebilir. Seyahat, eğitim, medya, ticaret, yabancılarla yapılacak işlerinizin karşılığını alabilir veya bu alanlarda hassaslıklar yaşayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu dolunayla beraber ortaklaşa para konularınıza, borçlarınız veya alacak, verecek işlerinize odaklanabilirsiniz. Ödemeleriniz artabilir veya bir ödeme ortaya çıkabilir. Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınız arasında beklenmedik değişik ve farklı aktiviteler sizi heyecanlandıracak.




Yengeç Burcu: Dolunay sevdiğiniz insanın taleplerini arttıracak. Kendinize dönük olmanız onu anlamanızı zorlaştırabilir. Onun hayatındaki değişimlere odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkiler bu dolunay gündeminizde yer alacak.




Aslan Burcu: İşinizde önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu dönemde sizin işin içine dahil olmadığınız durumlar, işinizde hassaslıklara neden olabilir. Yine seyahat, iş veya eğitim alanlarınızda beklenmedik sıradışı ilişkiler, konu ve olaylar daha fazla gündeminizde yer alabilir.




Başak Burcu: Dolunay aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Çocuk oluşumları veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde şans sizden yana. Aşk hayatınıza ve özel yaşamınıza dikkatinizi daha fazla vermeniz gerekebilir. Yine Bugün harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz.




Terazi Burcu: Dolunay daha fazla enerjinizi ailenize ve ev konularına ayırmanız gerektiğini anlatıyor. Bu dönemde ailenizi ihmal etmeyin ve gereken ilgiyi onlara göstermeye çalışın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan değişik ve her zamankinden daha farklı davranmak isteyebilir.




Akrep Burcu: Dolunay yakın çevrenizdeki olayları hızlandıracak. Tam da önemli işlerinize daha fazla kendinizi vermek isterken bu dolunayda yakın çevrenizdeki konu ve olaylarla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dolunayda parasal konularda olumlu etkiler altında olacaksınız.




Yay Burcu: Dolunayla birlikte para işlerinize gereken özeni göstermelisiniz. Ortaklaşa para alanınızda yapacağınız yeni düzenlemeler, para getirilerinize yarayabilir. Elinize bu dolunayda bir para geçebilir. Ya da beklediğiniz bir para varsa gecikebilir, hassaslıklara açık olun.




Oğlak Burcu: Dolunayla beraber hayatınızda önemli kararlar devrede olabilir. Özel hayatınızdaki dengeyi iyi kurmalı bazı hassaslıklara açık olmalısınız. Yine bugün ev ve aile hayatınızda değişik ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Belki değişik bir misafir sizi heyecanlandıracak.




Kova Burcu: Bir işinizin iç yüzü ortaya çıkabilir. Bazı olaylara hassaslıkla yaklaşacaksınız. Yine bugün yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak bazı işler, planlar, programlar sizi heyecanlandırabilir. Eğer kalbiniz boşsa iletişim halinde olacağınız sizden çok değişik ve farklı bir insanla bir ilişki içine girebilirsiniz.




Balık Burcu: Dolunayla birlikte hayatınızda kimse yoksa sosyal çevrenizin devreye girmesi ile hayatınızda aşkı deneyimleyebilirsiniz. Yine bu dolunayda arkadaşlarınızın hayatındaki olaylarda önem kazanacak. Bir davet, organizasyon, etkinlik, grupsal bir işe odaklanmak durumunda kalabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR