Bu cumartesi sabah saatlerinde canımız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Öğleden sonraysa daha duygusal ve sahiplenici olabiliriz. Güneş-Merkür birleşimiyle, geçmiş konular, tamamlanmamış meseleler üzerine kafa patlatabilir, çözüm üretme ihtiyacı duyabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çekici, etkili, sosyal, eğlenceli,orijinal bir kişiliğe sahipsiniz. Etkili ve güvenilir dostlarınız sayesinde hayatınız boyunca sırtınız yere gelmeyecek. Çevrenize karşı çok hassassınız ve insanlık için enterasan fikirleriniz var. Bu sene, eski yarım kalan konuları tamamlamak için uğraşacaksınız.




Koç Burcu: Özel ilişkilerinizde ve ortaklaşa işlerinizde iletişiminiz iyi olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınızda onlarla beraber hareket etmek, eski konuları konuşmak önem kazanabilir.




Boğa Burcu: Bugün, günlük işleriniz ve koşturmacalarınız devrede olacak. Para kazanma beceriniz gelişirken olaylara iyimser yaklaşmalı, gerçekçilikten uzaklaşmamalı, sorunlarınıza çözüm üretmelisiniz.




İkizler Burcu: Eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konular ya da sanata dayalı işleriniz devreye girebilir. Her ne yaparsanız yapın kendinizi iyi hissedecek, yarım kalmış meseleler üzerine düşeceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, ailevi konular öğleden sonra yerini eğlenceli konulara bırakabilir. Bazı planlarınızı düşünmek, gözden geçirmek için evinizden daha iyi bir yer olamaz. Biraz daha hız kazanmalısınız.




Aslan Burcu: Gün içinde, iletişiminiz yüksek olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi sosyal çevrelerde mutlu edebilir. Eski arkadaşlarınızla geçmişi yad edebilir veya eski konular üzerine konuşmalar içinde olabilirsiniz.




Başak Burcu: Maddi konular öğleden sonra yerini daha derin bir iletişime bırakabilir. İş alanlarınızda yapacağınız görüşmeler, maddi olarak sizi rahatlatacak. Pratik hareket etmek size kazandırabilir.




Terazi Burcu: Vaktinizin çoğunu kendinize ayıracaksınız. Sizi eğitecek ve gelişiminizi hızlandıracak konulara, eğitim alanlarına yönelmeniz söz konusu olabilir. Seyahatler sizi heyecanlandırabilir veya eski konuşmalar, planlarınız üzerine eğilebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün olaylara yaklaşırken, geçmişi baz alarak hareket edebilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak yerine size gizemli gelecek konu ve olaylara yönelik hareket edeceksiniz. Öğleden sonraysa alışveriş, keyif ve dışarıda bulunmak önem kazanabilir.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizde ortaklarınız veya sevdiğiniz kişiyle aktiviteler sizi meşgul ederken, öğleden sonra daha durgun bir havaya girebilirsiniz. İnsanlarla uyumlu olmayı başaracaksınız. Karşı tarafa önem verdiğiniz bu dönem eski meseleleri konuşmanın tam zamanı.




Oğlak Burcu: Bugün, sabah saatlerinde kalabalık ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olurken öğleden sonra arkadaşlarınızla vaktinizi harcayabilirsiniz.. İş hayatınızda yapmanız gerekenleri tamamlayın.




Kova Burcu: Seyahat, eğitimsel konular bugün yerini daha göz önünde olacağınız toplumsal konulara bırakabilir. Sanatsal işleriniz hızlanırken, aşk hayatınızda sorunlarınızı konuşmak ve çözüm üretmek önem kazanabilir.




Balık Burcu: Bugün, aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir. Ailevi ortamlarda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Eski meseleleri konuşmak ve çözüm üretmek önem kazanabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR