Bu Cumartesi Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Denge unsuru Terazi'lerin hayatında önemli olduğundan vücuda giren gıdalarla, vücuttan çıkan gıdaların dengede olması gerekir. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. İkili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve konuşmak için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli, neşeli, pozitif, yumuşak, başarılı, insanları seven bir kişiliğe sahipsiniz. Diğer insanlara yardım etmeyi seven yapınızla çevrenizin göz bebeğisiniz. Ailenize oldukça düşkünsünüz. Bu sene sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz önemli işler devreye girebilir.




Koç Burcu: Bugün iletişime dayalı konularda ilişkileriniz ve iletişiminiz iyi olacak. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde çabuk tepkiler vermeye ve kendi isteklerinizi kabul ettirmeye meyilli olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün günlük işlerinizin yanısıra, çevrenizin sağlığıyla ilgili olabilirsiniz. İş alanlarınızda sabah saatlerinde kafanıza göre davranmamaya çalışın. Maddi konularda düşüncelerinizi iyi ilişkileriniz sayesinde somutlaştırabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda sevgidolu yaklaşımlarınız yüksek. Arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden ilişkilerinize dair güzel etkiler altında olacaksınız ama enerjinizi hala istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz.




Yengeç Burcu: Bugün, evinizin veya aile hayatınızın detaylarıyla daha fazla ilgilisiniz. Aile hayatınızda anlayışı elden bırakmamalısınız. Yardımseverliğiniz en çok iş alanlarınızda işinize yarayabilir. Sosyal ortamlarda konuşacaklarınıza dikkat edin.




Aslan Burcu: Bugün, sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan bir organizasyon, seyahat veya grupsal işleriniz konusunda destekler göreceksiniz. Önemli bir konuşma gündeme gelebilir. İşten uzaktaysanız da yakın çevrenizle güzel planlar içinde olacaksınız.




Başak Burcu: Bugün, maddi konularda ortaya koyacağınız çözümler, sizi mutlu edebilir. Kalabalık yerlerde dilediğinizce para harcamak, sevdiğiniz eşyaları almak isteyebilirsiniz. Kafanızı olumsuz olaylardan uzaklaştırın.




Terazi Burcu: Özel yaşantınızda güzel etkiler altında olabilirsiniz. Yapacağınız hareketlerin sevdiğiniz insanı zorlayacağını göz ardı etmeden davranmak size kazandırabilir. Bir yandan da kendi hayatınız için gezecek, dolaşacak ve hayatın farklı yönlerini keşfedeceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün yapmanız gerekenlere dair üzerinizde isteksizlik oluşabilir. Yine de sevdiğiniz insanla kafanızdaki planları uygulamamanız için hiçbir sebep yok. Değişimleri kolay karşılaşamaya çalışın.




Yay Burcu: Bugün sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla harika birgün geçirebilirsiniz. Özel hayatınıza gereken özeni göstermeden hareket etmeyin. Hayati sorumluluklarınız özel yaşantınızla fazlasıyla etkiliyor, çevrenize göstereceğiniz anlayışı partnerinize de göstermelisiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız, dolaşacağınız ve kalabalıklar içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelirseniz sohbetiniz iş odaklı olabilir. İş alanlarınızda kafanızı kurcalayan bazı konuları haftabaşına bırakın.




Kova Burcu: Bugün, aşk hayatınızda, sevdiğiniz insanla güzel ve farklı gezi planları yapacaksınız. Yine akrabalarınız veya kardeşlerinizle aranızdaki sorunları halletmek için güzel bir gün olabilir. Dış ortamlarda bulunmak evinize odaklandığınız bu dönem hoşunuza gidebilir.




Balık Burcu: Ortaklaşa para konularına daha fazla önem verecek, harcamalarınızı dengeye oturtmaya çalışacaksınız. Ailenizden insanlarla olan bağlantılarınız istediğiniz gibi birgün geçirmenize neden olabilir.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR