Bu Pazar günü devreye giren Venüs - Uranüs olumlu açısıyla değişik ve farklı ilişkiler içine girebilir ya da ilişkimizdeki değişiklikler bizi fazlasıyla esnek ve mutlu kıldığını görebiliriz. Sorunlarımıza yeni ve akılcı bir yönden bakmak için harika birgün. Gün içinde abartmaya, yemeye ve içmeye düşkünlük göstermemiz mümkün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, dış görünüşünüz sizin için çok önemli. Para harcamayı ve hayatla kumar oynamayı seviyorsunuz. Oldukça şanslı bir insansınız. Kaderinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bu sene, hem iş, hem duygusal ilişkileriniz size kazandırabilir. Şansınızı iyi kullanmalısınız.

Koç Burcu: Bu Pazar eğlenceli yönleriniz ön plana çıkmaya başlayacak. Bir kaç gündür ev ve aile yaşantınıza ayırdığınız vaktinizi flört ettiğiniz veya beraber olduğunuz insana ayırmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizi de işin içine katarsanız sıradışı, keyifli birgün sizi bekliyor.




Boğa Burcu: Bu pazar, eviniz ve ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Dinlenmeniz ve bazı konuları gözden geçirmeniz işinize yarayabilir. Oldukça şanslı olacağınız bu dönemleri en iyi şekilde değerlendirmek için bazı planlar yapmalısınız.

İkizler Burcu: Bu pazar, yakın çevrenizle yapacağınız planlar veya kısa yolculuklar devrede olacak. Arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda istediklerinizi yapabileceksiniz. Bu aralar iç gücünüzü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bu pazar, maddi konular daha fazla ön planda olabilir. İş hayatınızda daha çok somut işler peşinde olabilirsiniz. Duygusal konularda sahip olmak veya bırakmak arasında gidip gelmeniz mümkün. Değişimden korkmamanız yeni insanları hayatınıza taşıyabilir.




Aslan Burcu: Bu pazar, tam da istediğiniz gibi bir gün geçirecek, çalışıyorsanız işleriniz için istediğiniz desteği bulacaksınız. Hayatın bir çok açıdan sizi desteklediğini görmek hoşunuza gidebilir. Arkadaşlarınızla sürprizli ve farklı bir güne hazır olun.




Başak Burcu: Bu Pazar, bulunacağınız ortamlarda duygularınızı dışa vurmak veya göstermek kolay olmayacak. Herşeyi geçmişle karşılaştırma yapıyorsunuz bu da sizi daha ileri gitmekten alıkoyuyor. İş ilişkileriniz değişik şansları ayağınıza getirebilir.




Terazi Burcu: Bu pazar, sosyal çevre alanlarınız aktif olduğundan, arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizi çok mutlu edecek. Sevdiğiniz insandan da destek göreceğiniz bir haftasonu sizi bekliyor. Maddi konuları bu aralar kafanıza çok takıyorsunuz, biraz rahatlayın.




Akrep Burcu: Bu hafta sonu bir seyahat gündeme gelebilir, hızlı ve göz önünde olacağınız birgün geçirebilirsiniz. İş ilişkilerinizin size para kazandıracağını göreceksiniz. Özel hayatınızdaki güçlü iletişim ve destekler sizi sevindirecek.




Yay Burcu: Bu pazar, dış ortamlar veya seyahat alanlarınız aktif olacak. Değişik yer ve kişilerle olmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizle beraber oldukça farklı, esnek ve rahat birgün sizi bekliyor olacak.




Oğlak Burcu: Bu Pazar, ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Aşk hayatınızda oluşan güçlü etkiler, sıkıntılarınızı unutturabilir. Tutkularınız ve duygularınızla hareket etmeye meyilli olacaksınız. Aileniz ve sevdiğiniz için yapılması gerekenler farklı bir şekilde ortaya konacak.




Kova Burcu: Bu Pazar özel hayatınız veya ikili ilişkileriniz devrede olacak. Ailevi konularda kendinizi şanslı hissediyorsunuz yalnız kendi aileniz ve sevdiğiniz insan arasında bir denge oturtmak sizin için zor olabilir. Farklı, eğlenceli sıradışı bir Pazar olabilir.




Balık Burcu: Pazar günü, arkadaşlarınızla kısa vadeli geziler ve planlar içinde olabilirsiniz. İletişime dayalı işleriniz için çevrenizden desteğiniz güçlü olacak. Yapmanız gerekenler bazen peşinizi bırakmıyor, bu Pazar daha çok kendinize vakit ayırmalı, işlerinizi haftabaşına devretmelisiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR