Bugün 16:12’ye kadar daha çok ailevi konu ve olaylarımızla ilgilenmemiz mümkünken, bu saatten sonra ay’ın burç değiştirerek aslan burcuna geçmesiyle beraber daha eğlenceli, risk almaya yatkın yönlerimiz ortaya çıkabilir. Aşkı konuşmak, oynamak, hissetmek, olaylara duygusal yönden yaklaşmak önem kazanabilir. Bir yandan da duygularımız ve mantığımızın çatışmasına tanıklık edebiliriz. Karşı cinsle ilişkilerimize akşam saatlerinde dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, girişimci, lider, kendini düşünen, çekici bir insansınız. Otorite ve liderlik gerektiren alanlarda rahatlıkla başarılı olursunuz. Uğraşılarınız ve girişkenlik özelliğinizle başarılı olacaksınız. Bu sene, tam anlamıyla rahatlıyorsunuz, oldukça şanslı ilişki ve işler içine gireceksiniz.




Koç Burcu: Bu bir kaç gündür yoğunlaştığınız aile konularınız bugünde etkili olabilir. Maddi konularda moralinizi kolay bozmaya meyilli olabilirsiniz. Öğleden sonra aşk hayatınız ve eğlenceli konular devreye girmeye başlayacak,




Boğa Burcu: Bugün akraba veya kardeşlerinizle bir arada olabilir, onlarla yapacağınız planlarda zaman zaman zorlanabilirsiniz. Bazen bir çok konuda sizi ikna etmek kolay olmuyor. Öğleden sonra dinlenmek veya evinizde vakit harcamak önem kazanacak.




İkizler Burcu: Bugün, şartlar sizi daha çok parasal konulara yönlendirebilir. Öğleden sonraysa aktif, hızlı iletişiminizle akraba veya kardeşlerinizle plan veya programlar içine girebilirsiniz. Onlara karşı biraz daha sevecen olmaya çalışın.




Yengeç Burcu: Bugün bir çok konuda aktif ve hızlı bir gün geçirebilirsiniz. Yapacağınız planlara arkadaşlarınızı dahil etmek ve onlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz ama bu istek zaman zaman sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde para harcamaya meyilli olacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün geri planda durarak başlayacağınız gününüzü öğleden sonra oldukça aktif ve kendinizi göstereceğiniz alanlara kaydırabilirsiniz. Gün içinde duygusal olarak kalabalık ortamlarda göstermekte zorlanabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün arkadaşlarınızla yapılacak planlar, sosyal çevrede bulunulacak ortamlar akşam satlerinde yerini daha sakin ve durgun anlara bırakabilir. Olayları değerlendirirken tek taraflı olmamaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün oldukça hızlı ve yoğun başlayan gününüz, sorumluluklarınız veya verdiğiniz sözler açısından size kendinizi mutsuz hissettirebilir. Öğleden sonra vaktinizi arkadaşlarınızla veya çevrenizle geçirmeye meyilli olacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün uzaktaki akrabalarınızdan veya sevdiklerinizden alacağınız haberler olacak. Daha az tanıdığınız ortamlarda partnerinizle anlaşmanız zor olabilir. Akşam saatlerinde daha çok insan içine karışacak ve göz önünde olacaksınız.




Yay Burcu: Ortaklaşa para konularıyla başlayan gününüz, öğleden sonra yerini daha dış ortam ve yerlere bırakabilir. Parasal konularda kolay demoralize oluyorsunuz özellikle iş arkadaşlarınızla bazı karşılaştırmalar yapmaktan kaçının.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızın detaylarıyla başlayacak olan gününüz, akşam saatlerinde yerini para konularına bırakabilir. Sevdiğiniz insanla alışveriş yapmak ve eksikliklerinizi gidermek isteceksiniz.




Kova Burcu: Bir kaç gündür yapmak zorunda olduklarınız ve tamamlamanız gerekenler bugünde devrede olacak. Yardımsever tavırlarınızla ailenize veya sevdiklerinize yardım etmek ön planda olacak. Akşam saatleri itibarıyla özel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Sevdiğinize vakit ayırın.




Balık Burcu: Rahat, eğlenceli ve keyfe keder başlayan gününüz aşk hayatınızda bazı anlaşmazlıklarla bölünebilir. Herşeyi bu aralar kişisel algılamaya meyillisiniz, bu da gereksiz alınganlıklar yaratabilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR