Bugün mantıklı yönlerimiz ağır basarken, çözüm üretmekte ve bazı konuları gözden geçirmekte zorlanmayacağız. Yalnız devreye giren Venüs- satürn karesiyle ilişkimizde var olan bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Kendimizi mutsuz ve yalnız hissedebiliriz. Bu da insanlarla aramıza bir duvar örmemize neden olabilir. Tüm ilişkilerimize dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, azimli, sempatik, atılgan, asabi, talihli bir insansınız. Güçlü akraba ve kardeşleriniz sayesinde istediğiniz bir çok şeye kavuşacaksınız. Sanat yönünüz fazlasıyla gelişmiş olabilir, içinde sanat olan alanlarda başarıya ulaşmanız daha kolay olacak. Bu sene, iletişimsel konularda şansınız yüksek akarken bazı ilişkilerinizde zorlanmalara açık olacaksınız.




Koç Burcu: Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde mantıklı yönleriniz öne çıkacak. Bir yandan da bazı işlerinizde sıkıntılara ve sorunlara açık olacaksınız. Geleceğinizi şekillendirmek adına üstleneceğiniz sorumluluklar sizi ilişkilerinizde zorlayabilir. İnsanlarla aranıza mesafe örmemelisiniz.




Boğa Burcu: Kariyeriniz için mantıklı adımlar devrede olacak. Olayları iyice inceleyecek ve irdeleyeceksiniz. Yalnız arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı zorlanmalara ve sorunlara açık olacaksınız. Para işlerinizde bozulmalar oluşabilir.




İkizler Burcu: Seyahat veya eğitimsel konularda bazı fikirlerinizi uygulamak veya konuşmak öne çıkabilir. Sorunlara çözüm bulmakta zorlanmayacaksınız. Ortaklaşa yapılacak işlerinizde bazı zorlanmalar ve sorunlara açık görünüyorsunuz. Partnerinizle kalabalık yerlerde anlaşmazlıklar oluşabilir.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa bir para işinizin üzerine eğilebilir ve tüm bunları halletmek için çözümler üretebilirsiniz. Yalnız, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret veya medya işlerinizde bazı sıkıntılara, sorunlara açık olacaksınız. Bir işiniz bitebilir, zorlanabilir.




Aslan Burcu: İkili ilişkilerde mantığınız devrede olurken, bazı konularda kolay kopmalara ve sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle parasal konularda, ortak para konuşmalarında sevdiğiniz insanın aranıza koyacağı mesafe sizi zorlayabilir.




Başak Burcu: İşinize bakış açınız oldukça mantıklı ve çözümcül olabilir yalnız aile hayatınızdaki sorumluluklar iş hayatınızda zorlanmanıza neden olabilir. İlişkilerinizde biraz zorlanacaksınız. Birbirinize anlamakta zorluk çekebilirsiniz, ipleri hemen koparmayın.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda olaylara daha mantıklı ve çözümcül yaklaşacaksınız yalnız iletişiminizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Sorumluluklarınızın iş alanlarınızda sizi zorlamasına izin vermemelisiniz. İş hayatınızda bazı kopmalar, ilişki bozulmaları oluşabilir.




Akrep Burcu: Aile bireylerinizle olan iletişiminizde kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Bir yandan da aşk hayatınızda veya çocuğunuzla olan ilişkilerinizde zorlanmalara, sorunlara açık olacaksınız. Bu süreçte sahip olduklarınızı sorgulayabilirsiniz.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle paylaşacağınız bazı düşünceler devrede olacak. Onların sorunlarına çözüm üretebilirisiniz. Yalnız aile hayatınızda sorunlara açık olacaksınız. Ev hayatınızda kolay demoralize olabilir, sevdiklerinizle aranıza set çekebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Parasal işlerinizde mantıklı ve bir o kadar çözüme yönelik hareket edebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız başka sorumluluklarınız yüzünden tehlikeye girebilir. Onlarla olan ilişkinizde sorunlara açık bir gün olacak.




Kova Burcu: Olayları mantıkla değerlendirmek ve kendi isteklerinizi konuşmak için uygun bir gün. Yalnız parasal işlerinizde bir takım zorlanmalar altında olacaksınız. Bazı iş sorumluluklarınız para kazancınızı olumsuz etkileyebilir. İlişkilerinizde soğuk ve mesafeli olmamaya özen göstermelisiniz.




Balık Burcu: Aklınıza gelen fikirler önem kazanırken, bu fikirleri gerçek hayata formülize etmenin yollarını arayabilirsiniz. Eski konuşmalar gündeme gelebilir. Bir yandan da iş alanlarınızda bazı sıkışmalar ve sorumluluklar, kendinizle olan bağlantılarınızı zorlayabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR