Sevgili Yay,

2015 yılında satürn sizin burcunuzda dolaşmasına başlıyor. Hayatınız için sorumluluklar üstlenecek ve bu sorumluluklarınızla başetmenin yollarını bulacaksınız. Bu enerjiyi, bu yıl jüpiterden alacağınız destekle iyi kullanmalısınız. Kasım ayı doğumlu yaylar, hayatlarındaki hızı ve artan yükü omuzlarında daha fazla hissedebilir. Hala kafanız karışıksa ve ne yöne gideceğinizi bilemiyorsanız, kendinizi ve isteklerinizi gözlemlemekten kaçmayın. Hayatınızı yeniden kurarken neyi isteyip, neyi istemediğinizi iyi belirlerseniz, o belirlediğiniz isteklerinize göre şartların önünüze geldiğini göreceksiniz. Bu yıl da sağlığınızı, kendinizi, hayatınızı gözden geçirin. Eğer hayatın size yüklediği ödevlerinizi iyi yaparsanız satürnün vereceği mükafat hayatınıza çok fazla anlam ve değer katacaktır.




2015 yılında yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınızda jüpiter size göz kırpıyor. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında şanslarınız yüksek olacak. Geleceğinizi şekillendirmek adına kendinize yatırım yapmak, kurs, seminer ve eğitim konularınızın üzerine eğilmek ve tamamlamak için güzel bir gayret ve şevk içinde olabilirsiniz. Daha az samimi olduğunuz insanlara yönelebilir ve onlarla yapacağınız işlerde keyfi, zenginliği ve bolluğu yakalayabilirsiniz. Devam eden ama sonuçlanmamış bir hukuki davanız varsa, bu sene hiç korkmayın, şartlar sizin lehinize olacak.




11 Ağustostan sonraysa jüpiter iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslar sunmaya başlayacak. İnanılmaz güzel işlerle ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Çalışmaktan, üretmekten, toplum için birşeyler yapmaktan korkmayacak, daha çok kalabalıkların karşısında kendinizi göstermeyi seveceksiniz.








05 ocaktaki dolunay ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek. Birkaç gün boyunca ödemelerinize ve ortak para konularınıza kanalize olabilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınızı iyi kontrol etmeye çalışın.




06-13-14 ocakta iletişim işlerinizde önemli yollar kat edebilir, kalıcı işlere başlayabilirsiniz.


12 ocaktan sonra enerjinizin büyük bir kısmını ailevi konulara harcamaya başlıyorsunuz. Bu dönemde evinizin güvenliğinizi ihmal etmeyin, su borularında sorunlar, rutubet gibi sıkıntılar oluşabilir.






20 ocaktan sonra artık iletişimsel konulara ilginizi kaydıracaksınız. Çevrenizle bağlantılarınız, yaşanacak hızlı olaylar gündeminize yerleşebilir.


İletişime dayalı işlerinizde 02-05-06-19 şubat güzel gelişmelere gebe olabilirsiniz.


19 şubattan sonra daha çok evinize ve ailenize vaktinizi ayırmayı isteyeceksiniz.




20 şubatta eğlence, aşk, çocuk, risk içeren her tür işinize enerjinizi ve sevginizi akıtmaya başlıyorsunuz. Karşınızda bir sürü farklı, sıra dışı seçenek olabilir.




01-03-04-10-11 martta aşk hayatınızda beklenmedik ve sıra dışı olaylar daha çok ilginizi çekecek, sizi heyecanlandıracak. Var olan ilişkinizde bu hızlı hareketlenmeler size iyi gelebilir. Ya da kalbiniz boşsa hiç beklenmedik birine aşık olabilirsiniz.




05 mart civarında kariyerinizdeki oluşumlara odaklanacaksınız. Aile hayatınıza önem vermeniz gereken bu süreçte ortaya çıkacak olan bir iş konusu vaktinizi oraya yönlendirmenize neden olabilir.




17 marttan sonra işinizi sevecek, iş arkadaşlarınızla aranızdaki sorunları olumlu yöne çekmesine başaracaksınız. 24-28 mart iş hayatınızda değişik ve güzel şansların oluşacağı günler.


20 martta oluşan tam güneş tutulması ev ve aile alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih ve sonrasında ev hayatınızla ilgili ani ve beklenmedik değişimlere açık olmalısınız. Yine aile hayatınızla ilgili önemli kararlar devreye girecek.




02 nisanda sanatsal ve kreatif işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturacaksınız.


Yeni ve farklı deneyimler, iş alanlarınızda 06-08 nisanda devrede olabilir.




04 nisanda oluşan tam ay tutulması sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı konuları ve sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Çevrenizde önemli değişimler oluşabilir ve siz bu değişimlerden memnun olabilirsiniz. Yine de arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bu tarih ve sonrası dönemde dikkat edin.




15 nisandan sonra iş konularında görüşme ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.




18 nisandaki yeniayda aşk hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Ya da önemli kararlarınızı bu tarihten sonra devreye koyabilirsiniz. Çocuğunuzun hayatındaki kararlarınızı da uygulayabilirsiniz.




21-23 nisan aşk hayatınızda değişik fırsatlar yakalayacağınız günler.




04 mayısta oluşan dolunay, bir işinizde önemli bilgiler edinmenize ve bir olayın iç yüzünü öğrenmenize sebebiyet verecek.




18 mayısta iş alanlarınızda yeniliklere, başlangıçlara hazırsınız. Bu dönem sonrasında yeni bir işe başvurabilir, başvurduysanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz, ya da önemli bir iş veya projeniz devreye girebilir.




19 mayıstan sonra evlilik ve özel ilişki alanlarınızda gerilemesine başlayacak olan merkür, ilişkinizde eski sorun ve olayları karşınıza getirebilir. Sevdiğinizle anlaşmak 12 hazirana kadar kolay olmayacak. Bu süreçte taşınmayın ve ortaklı bir işe başlamayın.




05 hazirandan sonra seyahat etmeyi sevecek, değişik ve farklı kültürlerden etkileniyor olacaksınız. Belki de sevdiğiniz insanla yurtdışına gitmek, seyahat planmaları içinde olmak ilişkiniz açısından iyi bir fikir olabilir sevgili yaylar.




16 hazirandaki yeniay özel hayatınızda önemli kararları ve başlangıçları yapmanız için ideal ortamları sunacak. İşte şimdi özel hayatınızda kararlar alabilir, taşınma işlerinizi devreye sokabilirsiniz.




21 haziranda sonra ortaklaşa para alanlarınız üzerine eğilmeye ve bu konularla uğraşmaya başlayacaksınız.




01-02-04-05 temmuz önemli seyahatler, eğitim fırsatları, ortaklaşa yapılacak güzel işleriniz karşınıza gelebilir.




02 temmuz civarında para işlerinize gereken özeni göstermelisiniz. Ortaklaşa para alanınızda yapacağınız yeni düzenlemeler, para getirilerinize yarayabilir.




19 temmuzdan sonra artık iş ve kariyer hayatınızı sevmeye başlıyorsunuz. Burada kuracağınız güzel ve etkili ilişkiler yeni iş kapılarını aralayabilir yalnız işinizdeki bu güzel etkileri, karşılaşacağınız fırsatları 25 temmuza kadar halledin zira Venüs bu tarihte sizin kariyer evinizde gerilemesine başlayacak. İş ilişkilerinizde ay sonuna kadar bozulmalar ve sorunlar oluşabilir.




11 ağustostan sonra Jüpiter iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslar sunmaya başlayacak. İnanılmaz güzel işlerle ve projelerle karşılaşabilirsiniz.


15-19 ağustosta önemli iş fırsatlarınız paranızı çoğaltmanızı sağlayabilir. 22 ağustosta uzak, ticari ve yabancılarla yapılacak bir işinizde sorunlara açık olabilirsiniz. 27 ağustos tarihi ise önemli ve kalpten istediğiniz bir iş teklifi sizi çok mutlu edebilir.




Eylül ayında kariyerinizdeki fırsatlar göz dolduracak. Kendinizi iyi hissedecek, karşınız gelen birden fazla seçeneklerden en çok istediğinizi seçeceksiniz.




13 eylülde oluşan parçalı güneş tutulması kariyer hayatınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız, sorumluluklarınız sizi bekliyor olacak. Önünüzdeki 6 ay boyunca kariyeriniz hep aktif olacak sevgili yaylar, hiç durmayacak ve devamlı göz önünde olacaksınız.




28 eylüldeki tam ay tutulması aşk hayatınızda bazı beklenmedik kararları ve oluşumları karşınıza getirebilir. Yine sanatsal işlerinizde önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu tutulma aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Ya da aşk hayatınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir.




08 ekimde patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz göz kamaştırabilir. Onlardan güzel sözler duyacağınız, zam, terfi gibi isteklerinizi dile getireceğiniz bir dönem.


02 kasımdan sonra arkanızdan konuşmalar artabilir, dedikodunuz yapılabilir. Bu 2 haftalık süreçte önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, fikirlerinizden bahsetmeyin.




03 kasımda kariyer hayatınızda bir insandan etkilenmeniz mümkün. Göz önünde olacağınız yerlerde bir insanla çekim yaşayabilir veya ondan bir ilişki teklifi alabilirsiniz.




11 kasımda harika bir yeniay oluşuyor. Bu yeniayda önemli kararlardan kaçının ama geri plandan yürütülen her tür işinizde şans sizden yana olacak.




10 aralıktan sonra artık daha çok parasal işlerinizde kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Bu alandaki becerilerinizi ortaya koyabilir, önemli parasal görüşmelerde bulunabilirsiniz. 14-19 aralık tarihlerinden yararlanın.




11 aralıktaki yeniayla beraber kafanızda oluşturduğunuz planlarınız için harika bir dönem başlıyor. Kendinizi ortaya koymaktan ve yeni kararlar almaktan çekinmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR