Sevgili İkizler,




2015 yılında evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Evliliklerinizin gerçek bir temel üzerine kurulu olup olmadığı, partnerinize ne kadar dürüst olup olmadığınız, kendinize sormanız gereken soruların başında geliyor. Gerçekte bir ilişkiden neler beklediğiniz, karşılığında ne aldığınız ve verdiğiniz bu süreçte önem kazanacak.




Bu yıl jüpiter, reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda size şans verecek sevgili İkizler. Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz.


Basın, yayınla, gazetecilikle ilgili işe sahip olanlar ferah, rahat ve yaratıcı bir süreç içerisinde bulunuyor olacaklar. İletişiminiz fazlasıyla artabilir ve temas halinde olduğunuz kişilerden güzel açılımlar elde edebilirsiniz.


Yılın 2. yarısında ev ve aile konularında güzel şanslar yakalamaya meyilli olacaksınız.. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz.




22 mayıs - 31 mayıs arasında doğan İkizler, bu sene zorlanabilirler. Karşıt açıda bulunan Satürn onların otorite ve erkek figürleriyle, patronlarıyla, eşleriyle veya babalarıyla çeşitli sıkıntılar yaşamasına neden olabilir.




Yılın ilk ayında ortaklaşa para konularına eğileceksiniz. 05 ocaktaki yeniay maddi konularda gözünüzü açmanız gerektiğinin altını çiziyor.


12 ocaktan sonra artık enerjinizi kariyerinize ve iş alanlarınıza kaydıracaksınız. İş hayatınızda mücadeleleriniz artabilir ve yine yardımsever ve başkalarını düşünen tavırlarınızla iş hayatınızda kolay yönlendirilmelere açık olabilirsiniz.


21 ocakta gerilemesine başlayacak olan merkür sizi daha az tanıyan, yabancı insanlarla yaptığınız işlerde bazı yanlış anlaşılmaları, seyahatlerde gecikme ve sorunları hayatınıza taşıyabilir.




04 şubattaki dolunay, yakın çevre konularınızı hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Bu dönem işinize kanalize olduğunuz için yakın çevrenizdeki insanları ihmal etmeyin, aradaki dengeyi iyi sağlayın lütfen.




05-06-08 şubat insanlardan hem fikirsel olarak, hem de maddi olarak destek sağlayabileceğiniz günler.




19 şubat ve sonrasında seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda yeni adımlar için uygun bir süreç içinde olacaksınız. Bu yeniay ortak fikirlerinizi destekleyecek ve size kalıcı işler sunacak.


20 şubat itibarıyla ilişkileriniz ve enerjiniz daha çok kalabalık ortamlara, arkadaşlık ilişkilerinize ve sosyal çevre konularınıza kaymaya başlıyor. Sosyal ortamlarınızda bir aşka yelken açabilir, arkadaşlarınızdan biriyle aşkı deneyimleyebilirsiniz. 20-21-22 şubat bunun için çok uygun.




04 martta ani, heyecanı yüksek adımlarla kendinizi sıra dışı bir aşk macerası içinde bulmanız mümkün. Bu ilişki arkadaş ortamlarınızda başlayacak.




06-10 mart sosyal çevrelerde insanlar gerek özel hayat, gerekse işleriniz konusunda çeşitli fırsatları karşınıza getirecekler.




11 martı bir kenara not edin. Ani ve beklenmedik olaylarla karşılaşabilir ve önemli bir iş fırsatı elde edebilirsiniz.




20 mart önemli bir tarih. Tam ay tutulmasıyla beraber kariyeriniz ve işinizde önemli değişimler ve oluşumlar içine giriyorsunuz. Çok önemli kararlar devreye girecek.




04 nisandaki tam ay tutulması aşk hayatınızı tetikleyecek. Aşkı isteyecek, hissedecek ve kendinizi aşkın kollarında bulacaksınız. Bu dönemde aşkınızı gizli tutmanız size daha ayrı bir heyecan verebilir. Yine bu tutulmayla beraber beklenmedik bir bebek haberi özel hayatınıza damgasını vurabilir.




06 nisanda değişik ve sıra dışı arkadaşlar, insanlar, plan ve projeleri isteyeceksiniz. Farklı konuşmalar sizi harekete geçirecek. Davranışlarınızla çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz.




20 nisandan sonra artık kendinizi ve geçen sene yaşadıklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu süreçte programınızı iyice planlayın ve bu yıl neler yapabileceğinizi gözden geçirmeye çalışın.




08 mayıstan sonra parasal kazanımlarınızı arttırabileceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Evinize, ailenize yapacağınız yardımlarda devrede olacak.




19 mayısta Merkür sizin burcunuzda gerilemesine başlıyor. Yanlış ifadelere, anlaşılmalara açık bir dönem. Önemli girişimlerinizden kaçının.


İşle ilgili girişimlerinizde ise, 26-29 mayısta yanıltıcı ve aldatıcı etkiler altında olacaksınız.


Haziran ayı özel ilişkilerinizde gerçekleşecek olan bir dolunayla başlıyor. Bir yandan da bu ay özel hayatınız dışında kendinizi iletişimsel olarak ortaya koyacağınız bir ay olabilir.




05 hazirandan sonra iletişim konularınıza, satış, reklam, pazarlama alanlarınıza eğilecek ve güzel ilişkilerle işlerinizde istediğiniz istikrarı sağlayabileceksiniz.




05 hazirandan sonra iletişim konularınıza, satış, reklam, pazarlama alanlarınıza eğilecek ve güzel ilişkilerle işlerinizde istediğiniz istikrarı sağlayabileceksiniz.




16 hazirandaki yeniay sizi yükseltecek, sizin zamanınız başlıyor. Tüm projeleriniz, başlangıçlarınız, adımlarınız ve girişimleriniz için bu yeniayı ve enerjisini kullanın, parlayacaksınız.




Parasal bağlantılar, konuşma ve görüşmeler Temmuz ayında giderek artacak. 09-13 haziran gayet olumlu. Para dengelerini de iyi tutmak lazım. 06-15 temmuzda bu dengeleri iyi sağlayın.




19 temmuzdan sonra evinizi değiştirmek, dekorasyona başlamak, tadilat, boya, badana işlerine girişmek önem kazanabilir. Yine bu 3 haftalık süreçte evinizde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz.




25 temmuzda gerilemesine başlayacak olan venüs, aile hayatınızda eskiden kalmış, çözülmemiş duygusal konuları ay sonuna kadar hayatınıza taşıyacak. 31 temmuzdan eylül başına kadar akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Özellikle 11 ağustos itibarıyla aile hayatınızda şanslı ve mutlu bir döneme giriyorsunuz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmek için harika bir dönem olacak önünüzde. Ailevi ilişkileriniz size huzur ve mutluluk getirecek.




15-19 ağustos aileniz için parasal konularda güçlü etkiler oluşturabilirsiniz. Onlara yardım edecek ve onlardan yardım almaktan çekinmeyeceksiniz




27 ağustostan sonra aşkı konuşmak, anlatmak, paylaşmak için iletişim alanlarınızı aşka ve eğlence konularına döndürebilirsiniz. Kalbiniz boşsa aşkı konuşmak, istemek, aşkı paylaşmak etkili olacak.


Nihayet eylül ayında venüs düzelecek ve sıkıntı yarattığı yakın çevre alanlarınızda, aşk hayatınızda rahat bir döneme giriş yapacaksınız.




13 eylüldeki parçalı güneş tutulması aile hayatınızda önemli kararları gündeme oturtacak. Bu tarih ve sonrası bir ev alımı, satımı gibi işleriniz hızlanabilir. Ya da ailenizde önemli kararlar alınabilir.




28 eylüldeki tam ay tutulması arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizi etkileyecek. Dostluklarınızı gözden geçirebilir, bazı hassaslıklara veya onların hayatındaki sorunlara açık olabilirsiniz.


Ekim ayında eviniz, aileniz ve yuvanıza daha fazla ağırlık vereceksiniz. Aşk hayatınızda vereceğiniz her tür karar için, çocuk konuları ve yeni bebek kararları için 13 ekimde oluşacak yeniayı beklemelisiniz. Bu tarih ve sonrasın da aşkı kalbinizde hissedecek, çocuğunuz varsa onunla ilişkinizde güzellikler yaşayacaksınız.




27 ekimdeki dolunay bir olayın iç yüzünü ortaya çıkaracak. İş alanlarınızda merak ettikleriniz, gizli konular aydınlanabilir. Bazı şeyleri netlikle görecek ve buna göre hareket edeceksiniz.




Kasım ayı bir hayli yoğun olacaksınız sevgili ikizler. İş, hizmet ve sağlık konuları tüm ay boyunca gündeminizde olacak. Bu alandaki fırsatlarınız için 03 kasımı kaçırmayın.




18 Kasımdan sonra kariyer ve iş ivmeniz artmaya başlayacak. Gözlemleriniz sonucunda elde ettiğiniz bilgilerle artık kariyerinizde istediğiniz gibi ilerleyebilirsiniz.




Aralık ayında işinizi sevecek, beraber çalıştığınız insanlarla güzel işler çıkartacaksınız. Yılın bu son ayında, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ön planda olacak.




Ortak parasal işlerinizdeki sorunlara 10 aralık sonrası çözümler üreteceksiniz. Banka işlemleri, kredi yapılandırmaları, borç alma işlemleriniz bu tarihten sonra devreye girecek. Özal hayatınız ve evlilikle ilgili kararlarınızı 11 Aralıktaki yeniay sonrası devreye sokmalısınız. Aralık sonunda sevdiğinizle aranızdaki buzları eritmek ve ilişkinizi iyi bir noktaya taşımak için harika fırsatlar karşınıza gelecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR