Bugün ve yarın akşama kadar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Cinsel bölgelerimiz uyarılıyor. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Bu günlerde bu ameliyat ve operasyonlardan kaçınmamız gerekir. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hassas, duygusal, fedakar, dürüst ve hayalperest bir insansınız. Herşeyden çok çabuk etkileniyorsunuz ve etrafınızdaki insanlar bunu kullanmasını iyi biliyorlar. Dostlarınızı ve arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz. Evinize düşkün olmanıza rağmen hayatınızda bir çok seyahatte bulunacaksınız. Bu sene, kariyerinize daha fazla ağırlık vermelisiniz.




Koç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Özellikle iş alanlarınıza kanalize edeceğiniz para konularında bu birkaç gün şanslı etkiler altında olacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. İstediğiniz bir eğitim veya seyahat fırsatı gündeme gelebilir. Daha az tanıdınız insanlar üzerinde derin etkiler bırakabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, tamamlamanız gereken işleriniz için harekete geçebilir, göz önünde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında, alacağınız güzel haberler yüzünüzü güldürebilir.




Yengeç Burcu: Hayata aşkla ama sorumluluklarınızı bilerek bakacaksınız. Önemli işlerinizde yaratıcılığınız devreye girmeye başlayacak. Sevdiğiniz insanla girişeceğiniz işlerde keyfiniz yüksek akabilir.




Aslan Burcu: Bu birkaç gün eviniz ve ailevi konular gündeminizde olacak. Aile ortamınızda yapılması gerekenlere odaklanabilir, sevdiklerinizle ortaklaşa para konularında olumlu sonuçlara varabilirsiniz.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle, akraba veya kardeşlerinizle olan işlerinizde önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı etkilemeniz ve ikna etmeniz kolay olacak.




Terazi Burcu: Bugün para konuları gündeminizde olacak. Ekonomik davranmak ve adımlar atmak uzun vadede işinize yarayabilir. Evinizde ve aile ortamlarınızda etkili konuşmalar devrede olabilir.




Akrep Burcu: Bugün, kişisel istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Duyacaklarınız karşısında heyecanınız artabilir. Önemli ve hayati kararlarınız için yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün biraz isteksiz olabilir, bazı konuları kafanıza gereğinden fazla takabilirsiniz. Yine de özellikle para konularında veya iletişime dayalı işlerinizde şanslı etkiler altında olacaksınız.




Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarınız ve çevreniz aktif olacak. Katılacağınız davetler, organizasyonlar veya aktivitelerde önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Etkili gücünüzü iş alanlarınıza yoğunlaştırın.




Kova Burcu: Çalışan kovalar, hızlı ve hareketli birkaç gün geçirebilirler. Bugün, çalışmıyorsanız göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. Yazma ve bir şeyler yaratma isteğiniz bugünlerde yüksek olabilir.




Balık Burcu: Değişik ortamlardan ve yerlerden fayda sağlayacaksınız. Bulunacağınız yerlerde gözler üzerinizde olacak. Gruplar içinde, arkadaş ortamlarınızda önemli konuşmalar gündeme gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR