Bu Perşembe sabah saatlerinde yarım kalan, tamamlanması gereken işlerimizin peşine düşmek önem kazanabilir. Sabah saatlerinde ay boşlukta olacağından önemli kararlardan uzak duralım. Öğleden sonra hareketleniyoruz. Arkadaşlarımız vee sosyal çevremiz öne çıkmaya başlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sağlam, ihtiraslı, güçlü, marifetli bir insansınız. Aynı anda birden çok işle ilgilenebilirsiniz, konsantrasyonunuz biraz düşük. Aklınızla konuşuyor, aklınızdan geçenleri aktarmakta veya yazmakta zorlanmıyorsunuz. Bu sene, maddi konularda fırsatlarınız olacak.






Koç Burcu: Öğleden sonra sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz. Özellikle iş konularında destek almak, duygusal yanınızla davranmak ve tutkulu taraflarınızı öne çıkarmak bu iki gün etkili olacak.




Boğa Burcu: İşiniz varsa göz önünde olmak, toplumsal sorumluluklarınıza göre hareket etmek esas olabilir. İşiniz olmasa bile evinizde durmak istemeyecek, çeşitli aktiviteler içinde yer alacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün, dış ortamlarda, hizmete yönelik işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. İş arkadaşlarınız hayatınızı değiştirecek önemli adımlar atabilirler ve size bir çok konuda destek olabilirler.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda duygularınız yoğun çalışacak. Gün içinde ortaklaşa elde edilen gelir alanlarınız ve banka, hesap, öedeme işlemleri vaktinizin çoğunu alabilir.




Aslan Burcu: Bugün duygusal anlamda özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekecek.Yoğun geçen, hızlı birkaç günün ardından artık sevdiğiniz ve önemsediğiniz insanlara vakit ayıracaksınız.




Başak Burcu: İş ortamlarınız ve hizmet etmeniz gereken alanlarınız aktif olacak. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Sabah saatlerinde yakın çevrenizle eğlenceli işler içinde bulunacaksınız.




Terazi Burcu: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. Anne teraziler, vakitlerinin çoğunu çocuklarına ayırmak isteyebilir, bekar terazilerse flörtöz birkaç gün içinde kendilerini bulabilirler.




Akrep Burcu: Bugün yaşadıklarınızı ve gördüklerinizi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşacaksınız. Öğleden sonraysa evinizde veya ailenizle birlikte vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Maddi konularda tutkularınızla ve başkalarına yardım etmek adına harekete geçebilirsiniz. Bu yardımlarınız ruhunuzdaki fırtınaları dizginleyebilir. Gün içinde akrabalarınız veya kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, hayatınızdaki insanı önemseyecek ama bir o kadar da kafanıza göre davranacaksınız. Parasal konular ve sahip olduklarınız sizin için önem kazanmaya başlıyor. Alışveriş yapabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, kendinizi göstereceğiniz alanlarda işbirlikleri ön planda olacak. Bilinmeyen bir taraftan yardım aldığınızı düşünebilirsiniz. Oldukça rahatlatıcı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz, şartlar sizin lehinizde.




Balık Burcu: Duygularınızı ve düşüncelerinizi diğer insanlardan saklayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizi çok sevdiğiniz farkedebilirsiniz, bu da size keyif verebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR